Subscribe Us

Header Ads

Kim Friele

Det skriver Venstre-lederen på Facebook etter at det ble kjent at Friele som gjennom store deler av sitt liv kjempet for homofiles rettigheter er død 86 år gammel. Hun var den første norske kvinnen som sto offentlig fram som lesbisk.


Pin Pa Boker 2020

Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var gift med Kim Friele fram til Lowzow gikk bort i 2016.

. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. 2 days agoKim Friele som gjennom store deler av sitt liv kjempet for homofiles rettigheter er død. Frieles arbeid var sterkt medvirkende til at straffeloven som kriminaliserte.

2 days agoKim Friele holdt et foredrag på politihuset i Oslo om sitt liv og kamp for homofili i forbindelse med starten på Pride. Ho vart 86 år gammal. Kim Friele som gjennom store delar av sitt liv kjempa for homofile rettar er død.

2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Hun ble 86 år gammel.

Minst 45 døde i bussbrann i Bulgaria. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var. Kim Friele døde fredelig mandag kveld.

Lowzow var den første åpent homofile stortingsrepresentanten i landet og sammen flyttet de to kvinnene grenser. Kim Friele som gjennom sitt liv kjempet for homofiles rettigheter er død 86 år gammel. Karen-Christine Friele bedre kjent som Kim Friele ble født 27.

I 1977 møtte hun politiker Wenche Lowzow og fra 1979 var de et par offentlig. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. Hun gjorde samfunnet rausere sier statsminister Støre.

2 days agoKim Friele kjent for sin kamp for homofiles rettigheter er død. Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB.

2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. 1 day agoKim Friele døde mandag kveld 86 år gammel. Hun ble 86 år gammel.

Men ikke nødvendigvis med den helt uredde tryggheten den akkurat passe skarpe tonen de rause. Fjellovergangane over Sognefjellet og. Kim Friele som døde mandag hedres med begravelse på statens bekostning opplyser statsminister Jonas Gahr Støre Ap.

Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var. 2 days agoHan omtaler Kim Friele som en pioner i norsk homobevegelse i en årrekke.

Karen-Christine Friele bedre kjent som Kim Friele ble født 27. 1 day agoKim Friele har oppdratt hele samfunnet Noen vil kanskje i dager som dette tenke at hvis ikke Kim Friele hadde stått i bresjen for homokampen i Norge hadde sikkert noen andre gjort det. 2 days agoKim Friele var en kort periode gift med advokat Ole Friele jr fra 1959 til 1960.

En som personlig har sørget for at folk som meg kan leve frie liv i Norge sier kulturministeren. Mai 1935 i Bergen. Men hennes virke har satt varige viktige spor som ingen skal få viske bort.

Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Karen-Christine Friele bedre kjent som Kim Friele ble født 27. Kim Friele hedres med begravelse på statens bekostning.

Hun omtales som en av dem som har gjort mest for. Homokamp-ikonet Kim Friele 86 gikk bort mandag kveld. Vi må.

Bakgrunnen var at norsk politi ba homofile om unnskyldning for den urett og trakassering mange har blitt utsatt for og for frykten politiet var med på å skape. Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Det er med stor takknemlighet at vi minnes hennes innsats i kampen for homofiles rettigheter sier Gjestvang.

Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var gift med Kim Friele fram til Lowzow gikk bort i 2016. Aktivist og forfatter Kim Friele hedres med begravelse på statens bekostning opplyser statsministerens kontor i en pressemelding. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var.

1 day ago Kim Friele dedikerte store delar av livet sitt til å kjempe for skeiva sine rettar i landet vårt. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var. Det var uendelig trist å høre at Kim Friele nå har gått bort.

Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var gift med Kim Friele fram til Lowzow gikk bort i 2016. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld.

Friele har inspirert mange og gjekk først i kampen som har gjort det mykje lettare for generasjonar å leve opne og frie liv seier Solberg til NTB. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. Eg og mange andre i samfunnet vårt har Friele å takke når vi neste år markerer 50 år sidan avkriminaliseringa av homofili i Noreg seier han.

Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. Vil for alltid være symbolet på at endring er mulig. Noen ville sikkert gjort eller prøvd å gjøre det.

2 days agoKim Friele som gjennom store deler av sitt liv kjempet for homofiles rettigheter er død. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var gift med Kim Friele fram til.

Hun var en av de første som var åpen om hvem hun var med bilde og navn i en periode der mange var anonyme og brukte pseudonymer i offentligheten. Kim Friele døde fredelig mandag kveld. Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB.

2 days agoKim Friele er død. Hendel er grandniese til Wenche Lowzow som var gift med Kim Friele fram til Lowzow gikk bort i 2016. Det opplyser hennes nærmeste pårørende.

Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB. 2 days agoKim Friele døde fredelig mandag kveld. Karen-Christine Friele bedre kjent som Kim Friele ble født 27.

Det opplyser hennes nærmeste pårørende Else Hendel til NTB.


Illustrator Spotlight Nicole Rifkin Illustration Art Illustration Art


Rusty Pipes And Wall Trash Art Industrial Sculptures Vaporwave Art


Styleframes Glass Shoes Abstract Artwork Artwork


Mladen Barbaric Minkyu Choi Minsung Bae Sungmoon Kim Bon Kim Jp Park Justin Lee Edgar Moon Denis Olenik Olga Pechank 360fly Geometric Textures Patterns


Pin On All Things Party And Entertaining


Benedicte Friele Grung On Instagram Byen I Mitt Bergen Norway Bergennorway Mittvestland Tallshipsraces Norway Boat Sailing


Model 1 Alleyway Setting Between Buildings In Downtown Seattle Alleyway Downtown Seattle Alley


Samsung Level On Id Magazine Samsung Mobile Audio Design


Friele Taste The Dark Side Dark Side Noir The Darkest


Nathan Jac On Instagram The Beautiful Zakkiahomewares Clear And Smoked Vases And Vessels Shop Online Now Zakkia Vases And Vessels Instagram Glass Vase


Pin On All Things Party And Entertaining


Pin Pa Boker 2020


Kamp Og Ettertanke Lady


Inshape Lovely Package Hair Care Products Professional Diy Beauty Care Hair Care


Friele Coffee Liten


Friele Branding Corporate Identity On Behance Corporate Identity Branding Brand Architecture


Pin By Liu Yuanshun On 耳机 Earplug Samsung In Ear Headphones Mobile Audio


Pin By Joachim Friele On Nineties Fashion Fashion Inspo Style


Adam Lambert Original High Adam Lambert American Idol Contestants American Idol

Posting Komentar

0 Komentar